Adventi ajándékműsor

December 20-án este Betlehemes játék részesei lehettünk a Kelenvölgyi Szentháromsàg Plébánia Templomban.

Az előadás szereplői a Kelenvölgyi suli 2.b és a 4.a osztálya, a valamint a suli kórusa voltak, köztük kicsik és nagyok.

Azt már eleve öröm látni, hogy ebben a suliban együtt munkálkodik minden korosztály, de arra senki sem gondolt, hogy a templom csordultig megtelik a nézőközönséggel.

Nem hiába.

Aki látta, mindenki csodálta a nagy lélegzetű, színpadra illő előadást, ami nem egy egyszerű Betlehemes játék volt, hanem egy teljes estés program gyerekeknek, szülőknek, bárkinek.

A 2. b kisdiákjai hihetetlen magabiztossággal és csillogó szemmel adták elő az ismert törtènetet, miközben az iskolai kórussal kiegészülve több ízben hangulatos zenei betét is emelte az est színvonalát, végül a nagyobbak ünnepi szavakkal, hosszabb-rövidebb prózai betétekkel zárták a műsort.

A szervezők minden percet gondondosan megterveztek, a nézők kapkodták a tekintetüket, mindig és mindenhol történt valami a pódiumon, a szereplők folyamatosan mozgásban voltak, természetesen ötletes jelmezekben.

Izgatottságtól mosolygó diákok, lelkes és odaadó tanárok.

Csak aznap este szembesültünk vele-látva a magas színvonalú műsort-micsoda munka, mennyi ötletelés, mennyi gyakorlás volt a háttérben.

A padokban útravaló ünnepi gondolatok mindenkinek, gondosan csomagolt papírtekercseken....

Öröm  volt ott lenni, köszönjük az élményt, az emléket, azt, hogy a gyerkőceink részt vehettek benne!

Egy szereplő anyukája

 

További fotók megtekintése

info@kelenvolgyisuli.ujbuda.hu

(1) 424 5374  Fax: 424-5373

1116 Budapest, Kecskeméti J. utca 14.