Balatonfűzfő

Nyári tábor  8.a

2017. június 26-án érkeztünk meg nyári táborunk helyszínére, Balatonfűzfőre, ahol öt klassz napot töltött el az osztály.

A forró időjárási viszonyok miatt rövid, kényelmes sétákat tettünk Balatonfűzfőn és környékén, voltunk egy kihívásokkal teli játszótéren, ellátogattunk az ötszintes balatonfűzfői kilátóba, boboztunk, megnéztük a mámai templomromot, több sétát tettünk a Balaton partján.

A tábort természetesen a sok strandolás, fagyizás és a kalandpark tette igazán izgalmassá. A kalandparkban már a felnőtteknek való pályán mehettünk, ami főleg az alacsonyabbaknak és a tériszonnyal küzdőknek nem volt egyszerű feladat, de mindenki végig mert menni, erre nagyon büszkék vagyunk. Sokan a kötélpályára is felmerészkedtek egy csúszás erejéig.  

Kreatív feladatokat is megoldottunk, készítettünk kulcstartót és ékszereket, kávéval festettünk és társasjátékokat játszottunk. Minden nap, az esti órákban drámajátékokat játszottunk. Rengeteget nevettünk az improvizációs gyakorlatok során, készítettünk jelenetet megadott témára, hangulatra, játékstílusra, még jelmezben is játszottunk.

Figyelmet szenteltünk a kulturális programoknak is: Veszprém belvárosában a műemlékek közt barangoltunk, a várnegyed barokk utcáján és a Séd-patak völgyében sétáltunk. A fagyizás itt sem maradhatott el.

Utolsó este a nyári tábort egy esti zenés program zárta, ahol drámajátékokat játszottunk, apró ajándékokat és okleveleket kaptunk, értékeltük az öt napot, megosztottuk egymással legkedvesebb, legviccesebb tábori élményeinket. Utána még maradt idő egy kis zenehallgatásra és táncra is.  Sok izgalmas, kellemes élménnyel tértünk haza.

További fotók megtekintése

info@kelenvolgyisuli.ujbuda.hu

(1) 424 5374  Fax: 424-5373

1116 Budapest, Kecskeméti J. utca 14.