Iskolánkért - Gyermekeinkért Alapítvány

Az Iskolánkért - Gyermekeinkért Alapítvány (adószám: 19652791-1-43) több, mint két évtizede támogatja a Kelenvölgyi Általános Iskolát taneszközök gyarapítása, fejlesztése, tanulók jutalmazása, támogatása, sportrendezvények, szabadidős tevékenységek, diákpályázatok díjazása, erdei iskolák, nyári táborok, kulturális programok finanszírozása révén. Az Alapítvány tevékenységét a pedagógusokból és szülőkből álló kuratórium irányítja.

Alapítványunk örömmel fogad bármilyen, akár valamely konkrét iskolai tevékenységhez, osztályhoz kötődő felajánlást. Kérjük, amennyiben lehetőséget lát arra, hogy tevékenységünket támogassa, keressen bennünket az iskolai elérhetőségek valamelyikén!

A 2015-ös év fejlesztései

A 2015-ös év kiemelkedő eseménye, hogy sikerrel pályáztunk a Nemzeti Együttműködési Alaphoz egy jelentősebb összegű pályázati forrásért. További forrásokhoz jutottunk a XI. kerületi Önkormányzat jóvoltából. Céljaink megvalósításához nagy szükségünk van a szülői közösség önkéntes felajánlásaira (pl. éves hozzájárulás, 1%, iskolai rendezvények támogatása), illetve a vállalkozások (pl. szülők munkahelyei vagy helyi vállalkozások) által felajánlott adományokra.

Az évről évre nyújtott támogatások mellett (pl. hozzájárulás az erdei iskolák, nyári táborok költségeihez az arra rászoruló tanulóknak, a honlap és az e-napló fenntartása, a korábban vásárolt eszközök karbantartása, működtetése stb.) a 2015-ös évben számos új fejlesztést is meg tudtunk valósítani:

  • két új digitális tábla vásárlása (ezzel immár 5-re emelkedett a digitális táblák száma a Kelensuliban, és meg sem állunk, amíg minden teremben nem lesz ilyen tábla…)
  • elektronikus ellenőrző kialakítása a honlapon
  • teljes körű wifi hálózat kiépítése az iskolaépületben
  • az iskolai hangosítás korszerűsítése, mikrofonok, mikrofonállványok vásárlása
  •  az iskolai könyvtár bútorzatának megújítása (polcrendszer, tanulói asztalok és székek)
  • oktatást, tanulást támogató további eszközök beszerzése (öt fehértábla a felsős termekbe, nyomtató, scanner, presenter, hordozható magnók, tanári íróasztalok beszerzése)
  • rádiós hívórendszer kiépítése az alsós napközis csoportokban
  • függönyök cseréje a színházteremben.

Szülőtársaink közbenjárásának köszönhetően 2015-ben 40 darab laptop érkezett a Kelensuliba a Konica Minolta Magyarország Kft. és az Ernst & Young Tanácsadó Kft. felajánlásából.

Ezúton is köszönjük minden támogatónk tevékenységét, reméljük, számíthatunk Önökre 2016-ban is!

info@kelenvolgyisuli.ujbuda.hu

(1) 424 5374  Fax: 424-5373

1116 Budapest, Kecskeméti J. utca 14.