Énektábor

Kedves Kelensulisok!

Rám esett a választás, hogy írjak az énektáborról, aminek persze nagyon örültem, de most mégis tanácstalanság fogott el. Szeretnék nektek mindent elmesélni és megmutatni, mert ez a tábor olyan különleges és olyan fontos nekem, de mégsem tudom odanyújtani nektek az egészet (…). Szóval adok nektek kis puzzle darabokat, amiket aztán össze tudtok illeszteni egy majdnem-egésszé.

Ha a szálak lassan el is szakadoznak talán, amik a kelensulihoz kötnek, és majd egyre kevesebbszer megyek be Hozzátok, különböző kifogásokat eszkábálva magam elé, ez biztosan marad. Ennek maradnia kell.

Nem csak azért, mert ez a hét kiszakadás a ciklikus egyhangúságból. Nem csak azért, mert órákig strandolunk a Balatonban, nem csak azért, mert annyi lekváros kenyeret eszünk amennyi csak belénk fér, nem csak azért, mert addig pingpongozunk, ameddig csak bírjuk, vagy, mert ott vízilabdázunk, ahol vizet találunk. Nem csak azért, mert bárki zenélhet, aki akar és bárki kent-kupézhat naphosszat. Nem csak Juci néni miatt, nem csak Zita néni miatt, nem csak Gábor bácsi miatt, nem csak Norbi és Telek és Regi és mindenki miatt.

Hanem… Megmondtam, hogy csak puzzle darabokat tudok adni, az egészet nem, sajnálom. Tudom, hogy ez még abból is kevés. Tudom, hogy lukacsos a kép és én tehetek róla, de a hiányzó részeket egészen biztos, hogy megtalálod 2018-ban Balatonszárszón.

Nagy Dániel

info@kelenvolgyisuli.ujbuda.hu

(1) 424 5374  Fax: 424-5373

1116 Budapest, Kecskeméti J. utca 14.