VII. Kelensuli Utcabál és Főzőverseny

Idén hetedik alkalommal rendeztük meg a Kelensuli őszi fesztiválját szeptember 29-én, ahol közel 1200-an vettek részt. Kicsit borongós időjárással indult ez a szombat, de mire elkezdődött a verseny, még a nap is kisütött, így igazi piknikező hangulat alakult ki a templomkertben.

A rendezvényen 16 osztály főzőcsapata mérte össze tudását bográcsban és tárcsán: a hagyományos magyar konyha étkei mellett street food is került a zsűri asztalára. A jó hangulatról változatos programok gondoskodtak: a kisebbek kézműves foglalkozásokon vehettek részt, kipróbálhatták az arcfestést, a sportot kedvelőknek tájfutást rendeztek, focizhattak, kosarazhattak. A Magyar Vöröskereszt táborhelyén elsősegélynyújtást tanulhattak kicsik és nagyok.

A délután során a színpadra lépett az Inspirál Cirkusz csapata, bemutatót tartottak a judosok, láthattunk rocky bemutatót és megmutatta tudását az ELTE Cheers Pom-Pom csapata is.

A bemutatókat követően támogatói oklevelet kaptak azok a szülők, akik iskolánkat kiemelkedő módon támogatták az elmúlt év folyamán. Szülői kezdeményezés volt az is, hogy idén először a főzőversenyen megmaradt ételeket a Magyar Máltai Szeretetszolgálat segítségével juttattuk el a rászorulóknak.

A szakavatott kóstolókból álló zsűri minden étel-kategóriában győztest avatott, majd a közös vacsorát követően táncos-zenés mulatsággal búcsúztattuk az utolsó szeptemberi szombatot.

Köszönettel tartozunk a rendezvény támogatóinak:

Iskolánk és az osztályok szülői munkaközösségei,
Iskolánkért - Gyermekeinkért Alapítvány,
Újbuda Önkormányzata
Iskolánk Diákönkormányzata
Kelenvölgyi Szentháromság Plébánia,
Magyar Vöröskereszt, Budai Régió,
Magyar Tájékozódási Futó Szövetség,
INspirál Cirkuszközpont
Sziget Kulturális Menedzser Iroda Kft.

További fotók megtekintése

info@kelenvolgyisuli.ujbuda.hu

(1) 424 5374  Fax: 424-5373

1116 Budapest, Kecskeméti J. utca 14.